И тази година за предстоящите Великденски празници, 140 семейства в община Ихтиман, от които самотни възрастни хора и хора в неравностойно положение, бяха зарадвани с хранителни продукти в цялата община.
Въпреки студеното и дъждовно време, пликовете, съдържащи основните продукти, бяха раздадени. Калоян Илиев и този път осигури всичко необходимо, за празничната трапеза, а хората освен това, получиха добра дума и топло отношение. Защото, когато обединим сили и имаме обща цел, нещата се получават – да направим живота на най-нуждаещите се по-светъл.
Първата стъпка по пътя към тази цел е да се съберат продукти от първа необходимост, а втората – да се разпределят в индивидуални пакети и след това да се разнесат до нуждаещите се по списък за града и със съдействието на кметовете на селата, на населените места в района на Община Ихтиман.
Задачата е да се зарадват хората в нужда, и да получат не само пълна торба, но искрено внимание, грижа и топлота.
Благодарим за съдействието и бързата работа от страна на Краси Гурев, благодарим и на всички, които съдействаха за разпределянето на продуктите, които бяха раздадени от Нина Алексиева, Симеон Марков и Мариела Илиева. Нека всеки ден е по-добър от вчерашния!
От Общинска администрация пожелават весели Великденски празници! Бъдете здрави!
Вижте видеоканалът ни: https://www.youtube.com/channel/UCDhLDG6zWiUXOrQsLcbw6TQВижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here