Работнически турнир по мини-футбол организират Регионалния съвет на КНСБ и община Кюстендил

Работнически турнир по мини-футбол организират Регионалния съвет на КНСБ и община Кюстендил. Той ще се проведе на 2 май 2022 година, като срещите започват от 09,00 часа, съобщи Яни Георгиев, областен координатор на КНСБ Кюстендил.

Отборите могат за се запишат до 29.04.2022 г., в офиса на КНСБ- ул. „Ген. Заимов“ №2, тел. 0885893969  или на стадион „Осогово“ в офиса на Васил Гиков.

Основната цел, която преследваме е да се обогати спортния живот на работниците и служителите в този период, да се разнообрази техния спортен календар, да се подобри състезателният тонус на техните отбори, да се популяризира и масовизира мини-футболът сред работещите.

В турнира могат да участват отбори на фирми, предприятия, институти и работнически клубове. Отборите се състоят от 10 състезатели, треньор и ръководител – общо 12 човека. Играят се две полувремена по 20 мин. Полевите играчи са 5 + вратар (6 човека). Смените са хокейни и без спиране на играта. На терена се допускат само състезатели с гуменки, кецове, маратонки и бутонки. При груба игра: жълт картон – отстраняване на играча за две минути; червен картон – отстраняване на играча до края на двубоя с право на замяна от друг играч след пет минути.
Право на участие имат работници и служители родени преди месец май 2004 г. Студенти, редовни ученици и състезатели, картотекирани в А и Б футболни групи не могат да участват в турнира.

Отборите класирали се на първите три места ще получат купи. Ще има и индивидуални награди за най-добър играч и най-добър вратар на турнира.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here