Младен Маринов

Пълна подкрепа за хората от Костенец! Тази сутрин те излязоха на справедлив протест с искане за спешен ремонт на пътя от Костенец до Ихтиман, който свързва общината с магистрала „Тракия“. Това написа на личния си профил Младен Маринов, народен представител от ГЕРБ-СДС за София област.

„Пътят е в кошмарно състояние – повече от 100 дупки, които на места са се превърнали в кратери, няма отводняване, маркировка, осветление, а някъде липсват и мантинели. Като народен представител от Софийска област, избран включително и с гласовете на хората и мои приятели от Костенец, още преди няколко месеца поставих въпроса за ремонта и основната реконструкция на този път на вниманието на вицепремиера и министър на регионалното развитие г-н Гроздан Караджов. Предупредих, че проблемът е изключително чувствителен за всички в Костенец – не само за местните жители, но също така за местния бизнес и общинските власти. Всички те наистина вече не издържат и затова подкрепям справедливия им протест.“, категоричен е бившия вътрешен министър и добавя.
„През пролетта на 2021 г. кабинетът на ГЕРБ бе осигурил финансови средства за ремонта, които потънаха в безвремието на двете служебни правителства. Така както продължават да са блокирани и парите за всички пътни строители, а управляващата четворна коалиция не може да намери изход от ситуацията, въпреки среднощните заседания на парламента и напразните обещания на министър-председателя. Но аз съм убеден, че след оставката и края на ПП – Правителството на Подмяната, заедно с моите приятели от Костенец успешно ще разрешим и проблема с лошото състояние на довеждащата инфраструктура до града и общината.
Продължаваме напред!“, категоричен е Маринов.Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here