Марио Нешев е новият управител на Кюстендилска вода, всеки момент името му ще бъде вписано в Търговския регистър, потвърди новината на 4ВЛАСТ от петък депутатът от ИТН Снежанка Траянска.

„Той беше главен инженер на Напоителни системи Дупница повече от 10 години, познава отлично проблемите в сектора, отличен професионалист, със CV, което според нас отговаря на критериите  за директор на Кюстендилска вода. Знаете, проблемите там са много, надявам се с общи усилия и сериозен екип тези проблеми да се преодолеят”, заяви Траянска.

Депутатът от ИТН коментира кадровите рокади в областта. Тя посочи, че желанието им е да се назначават професионалисти в своите области, а не да се правят на партиен принцип.

„Някои хора са свикнали, че ако областният управител е излъчен от определена партия, то всички назначения минават  от тази партия.Искам да ви уверя, че това не е така. Пария ИТН е с квота от 4 министерства- МРРБ, Спортно министерство, Министерство на енергетиката и Министерство на външните работи. В Кюстендил по тези министерства не са много регионалните служби и едно то тях е Кюстендилска вода. РДНСК и Регионална служба на спорта. БСП отговарят за ДФЗ,АСП, Областна дирекция земеделие.

Продължаваме промяната са с квота РУО, ДАИ, Агенция по храните“, каза още Траянска.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here