Кикбоксьорът Костадин Кърджалийски арестуван, потрошил полицай и дикотеката на Георги Шапков в Гоце Делчев

Георги Шапков

 

Жалба в полицията за безпричинно нанесен му побой в дискотеката на Станислав Шапков Gold Night Club депозира дознателят от ГПУ Гоце Делчев Илия В. Той е станал обект на нападение от страна на Николай М. с прякор Черния и кикбоксьорът Костадин Кърджалийски -Къри, чийто баща е известен местен бизнесмен, а майка му лекар. Черния и Къри, който е шампион по карате, се нахвърлили на граничния полицай с обвинения, че преди време той се държал лошо с техен приятел, съобщи наш кореспондент от Гоце Делчев.

Граничният полицай е с множество наранявания по лицето, извадил е медицинско свидетелство. С травми са и останалите участници в боя, както и част от охраната на дискотеката, в която не за първи път се разиграват подобни сблъсъци.

Днес, водени от директора на ОД на МВР Георги Кандев, в Гоце Делчев пристигна бус с тежко въоръжени полицаи от групата за задържане, вероятно, за да респектират гоцеделчевци ,иначе по боя няма нищо скрито и участниците са ясни още от снощи. Денят премина в разпит на свидетели.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here