Нинова: Има олио да залеем цялата страна! Няма нужда от презапасяване

Корнелия Нинова

„Не се поддавайте на лъжливи внушения. С тази паника вредите сами на себе си“, каза още министър на икономиката

Вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова се срещна с производители на олио в Министерството на икономиката и индустрията. Това става ясно от публикация в нейния официален Фейсбук профил.

Срещнах се с производители на олио в Министерството на икономиката и индустрията. Общото мнение е, че има достатъчно количество произведено олио. Има наличности на слънчогледово семе. Преработвателите работят нормално. Няма дефицит на пазара. Има олио да залеем цялата страна. Няма нужда от презапасяване. Създава се изкуствена паника. Повишеното изкупуване води до увеличение на цената.

Обръщам се към всички: Не се поддавайте на лъжливи внушения. С тази паника вредите сами на себе си. Така ви подлъгаха за една нощ с бензина и на другия ден цената падна. Сега така ви манипулират с олиото. Утре с нещо друго. Слънчогледовото семе е гарантирано, производството на олио също, предприемаме мерки спрямо спекуланти. Мислете разумно и не се поддавайте на манипулации.“, завършва поста си Нинова.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here