Задържаха трима с дрога в Банско и надрусан водач от с. Брезница

10- годишно момиче пострада
10- годишно момиче пострада при скандал между трима мъже в къща в Банско.

При проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, на 04.03.2022 г. в гр. Банско, полицейски служители на РУ-Банско са проверили двама мъже от града на 23 и 46 години.

У 23-годишния е намерено и иззето около 0,82 грама наркотично вещество, реагиращо положително на кокаин, а у 46-годишния около 2,8 грама кокаин. В хода на работата по случая е задържан 36-годишен мъж от гр. Банско, разпространил наркотика.

При последваща проверка на обитаваното от него жилище в града са намерени и иззети: около 5 грама кокаин, около 1,55 грама канабис и електронна везна.

Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Около 22:40 часа на същия ден в с. Брезница, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Поло“, управляван от 23-годишен мъж от селото. В хода на проверката е намерена и иззета около 0,3 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис, а с техническо средство е установено, че мъжът шофира след употреба на наркотични вещества.

Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here