Новият мост, свързващ Симитли и кв. „Ораново“ готов на над 90 %! Кметът Апостолов и депутатът Ст. Апостолов инспектираха на място

Новият мост, който ще свързва град Симитли с кв. „Ораново“, главен път Е-79 и второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев, е готов на над 90 %. Бетоновата конструкция е готова с преходните и предпреходните плочи.
В рамките на днешния ден започна монтирането на оградите при пешеходните зони и на мантинелите, както и поставянето на хидроизолция, преди полагането на асфалтовия пласт.
Очаква се до края на тази седмица, при благоприятни метеорологични условия, да започне самото асфалтиране на мостовото съоръжение. Остава да се направят двете фуги, както и да се монтира LED осветлението. Това означава, че до броени дни мостът ще бъде завършен и в най – кратък срок ще бъде пуснат в експлоатация. 
Днес проверка на място извършиха кметът на община Симитли Апостол Апостолов и народният представител Стефан Апостолов, които разговаряха с работниците, както и с представители на фирмата – изпълнител, отговаряща за изграждането на новото мостово съоръжение. Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here