Зам.- кметът Йорданка Гацева, на преден план, до нея са кметът Елза Величкова, председателят на ОбС Елеонора Христова.

Данъчната кампания за тази година стартира и в община Бобов дол. От местната администрация съобщиха, че от вчера вече бобовдолци може да плащат задълженията си към хазната.

Всички данъчно задължени лица може да заплатят данък „недвижими имоти”, такса „Битови отпадъци” и данък за превозните средства на касите в звено „Местни приходи” гише №3 на партера в сградата на общината, по банков път и на касите на „Изипей” и „Български пощи”. Платилите пълния размер на дължимите данъци до 30 април ползват 5% отстъпка.

През миналата година общината харчи бюджет в размер на 9 664 583 лв. От данъци приходите бяха 529 600 лв., а неданъчните постъпления 1 970 111 лв.

През лятото пък зам.- кметът по финансите Йорданка Гацева отчете преизпълнение на бюджета. При планирани приходи от местни дейности в размер на 2 509 711 лв. за първата половина на година се очаквало в касата да постъпят около 1 250 000 лв. Оказало се обаче, че са платени 1 538 000 лв. Стана ясно, че неочакваният приход идва от ТЕЦ „Бобов дол”, след като са били погасили старите задължения.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here