При СПО в Пиринско задържаха четирима с канабис

Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

При извършена, около 20:55 часа на 08.02.2022 г. в ЦГЧ на гр. Благоевград проверка, на 17-годишен младеж и 22-годишен мъж и двамата от Благоевград, от служители на сектор „ПКП“ при ОДМВР-Благоевград, у 22-годишния са намерени саморъчно свита цигара и гриндер със суха, тревиста маса. След направен полеви тест сухата тревиста маса от цигарата и гриндера е реагирала положително на канабис с общо тегло около 0,8 грама.

На 09.02.2022 г., от полицейски служители на РУ-Банско е проверен апартамент на хотел в гр. Банско, обитаван от 29-годишен мъж от гр. София. Намерени и иззети са: около 6,10 грама канабис, гриндер /мелница/ и електронна везна. В следобедните часове на същата дата в гр. Гоце Делчев, у 19-годишен младеж от с. Копривлен, общ. Хаджидимово полицейски служители на РУ-Гоце Делчев са открили и иззели около 1,2 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис.

Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Работата продължава.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here