Обир! Румен Петков: Страната ни е „харизала“ вчера на Румъния 60 000 мегавата за уикенда „без пари побти“, а България е потопена в енергиина мизерия!

„40% от българите живеят в условията на енергийна мизерия, а правителството ни е продала на символични цени, може да се каже без пари 60 000 мегавата за 6 фирми в Румъния, това са милиарди лелове печалба за румънци.“ обяви Румен Петков. Така по повод „Булгаргаз“ Румен Петков каза, че страната ни е „харизала“ вчера на Румъния 60 000 мегавата за уикенда на символични цени, в полза 6 чужди фирми, за да не могат да бъдат разследвани у нас- нещо, което старото ръководство не е правило с месеци. Сделките са траели по 3 секунди, това не бива да бъде подминавано“, каза лидерът на АБВ.

Според него за 5 минути може да се види кои са посредниците в тези сделки.

„След като дни наред вицепремиерът и финансов министър обвиняваше Николай Павлов, когото аз обвинявам от години за редица неуредици в работата на „Булгаргаз“, много е важно как премиерът и вицепремиерът ще посрещнат вчерашната операция на „Булгаргаз“, заяви Румен Петков.

„Безпокоя се от това, че изпълнителната власт казва: „Ние разследваме. Ние ще повдигнем обвинение. Трябва да има арести“.

Това заяви лидерът на АБВ Румен Петков в студиото на „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ. Според Петков човек трябва да бъде „много внимателен в тези си желания“.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here