Областният управител Валери Сарандев се срещна с кметовете на Гърмен, Сатовча и Хаджидимово

Валери Сарандев и кмета на община Гърмен Феим Иса

Областният управител на Благоевград Валери Сарандев бе на работно посещение в общините Гърмен, Сатовча и Хаджидимово.

Областният управител Валери Сарандев обсъди с кмета на община Гърмен Феим Иса, кмета на община Сатовча Арбен Мименов и кмета на община Хаджидимово Людмил Терзиев актуалното състояние на управляваните от тях общини по отношение на епидемичната обстановка, демографската, икономическата и социалната картина. На срещите бяха обсъдени още трудностите, които изпитват всички сектори, предвид увеличението на горивата и електроенергията и възможностите за повишаване на ефективността при вземане на решения, за да бъдат постигнати добри резултати, удовлетворяващи всички заинтересовани страни.

Губернаторът на Пиринско сподели с представителите на местната власт, че ще се стреми към единство по отношение на държавните политики, за да се постига консенсус и да се върви към резултати, които да са качествени и видими за бизнеса и обществото.
Областният управител се срещна и с Районния мюфтия Осман Кутрев, с когото обсъдиха важната роля на вероизповеданията за възпитаване на устойчива ценностна система в българското семейство и общество чрез целенасочена актива дейност сред младите хора.
По-късно през деня Валери Сарандев посети и огледа нанесените щети от пожара в цеха за хартия в гоцеделчевското село Мосомище.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here