Нели Гълъбова

5000 лв. за лечението на Недялка Гълъбова отпусна ОбС Банско. Решението е взето на извънредно заседание, насрочено, именно за да се гласува отпускането на финансовата подкрепа.

„Най-вероятно всички познаваме нашата съгражданка Недялка Гълъбова. През октомври 2021г. тя е диагностицирана с тежко онкологично заболяване и е оперирана. Насрочени са много изследвания и скъпоструващи терапии. Финансовите средства за тях са непосилни за семейството и затова предлагам Общински съвет да помогне, като отпусне 5000 лв.”, заяви съветникът Александър Весков. Пълната сума, нужна за лечението на Нели Гълъбова, 120 000 лв., които са непосилни за семейството й. Съветниците единодушно одобриха харча от 5000 лв.

Припомняме, че националът Благой Тодев обяви, че продава на търг златния си медал от европейското по биатлон в помощ на Недялка Гълъбова. Кутии за набиране на средства има в много магазини и заведения в Банско.

Банковата сметка, на която може да се даряват средства е:

Първа Инвестиционна Банка

Титуляр на сметката:

Недялка Христосова Гълъбова

IBAN: BG21FINV915010BGN08DFQ

BIC:FINVBGSF

Основание за дарение:Дарение за Нели

Дарителска сметка в евро:

IBAN:BG67FINV91501017594492

BIC:FINVBGSF

Като извънредна точка на същото заседание е внесено предложението и за подпомагане на Божидар Илчев. Отпуснатата помощ е в размер на 3000 лв., с които той да възстанови покрива на дома си, изгорял при пожар. Огънят горя на 12 януари.


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here