Новият зам.- областен Л. Терзийски: Ще работя усърдно и отговорно за развитието на област Кюстендил!

Любомир Терзийски

Губернаторът Катя Димитрова пожела на Терзийски спорна работа, която да бъде изцяло в интерес на жителите на Кюстендилска област и изказа своите благодарности за дейността на досегашните заместници – инж. Георги Илинов и Емил Атанасов, и им пожела успех в бъдещите начинания

Както вече съобщихме, новият заместник областен управител на Кюстендил е Любомир Терзийски. Той официално встъпи в длъжност днес и бе посрещнат от областния управител Катя Димитрова. Тя му пожела спорна работа, която да бъде изцяло в интерес на жителите на Кюстендилска област. Димитрова изказа своите благодарности за дейността на досегашните заместници – инж. Георги Илинов и Емил Атанасов, и им пожела успех в бъдещите начинания.

„Ще работя усърдно и отговорно за развитието на област Кюстендил. Акцент в работата ми ще бъде реализиране на приоритетите на правителството на местно ниво. Кабинетът ми ще бъде отворен за всеки жител на областта, който има проблем. Ще работя активно с кметовете на общините в областта, независимо от коя политическа сила са“, заяви Терзийски.

Любомир Терзийски е роден в град Кюстендил през 1986 година. Средното си образование завършва в Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев“. Има завършени бакалавърска и магистърска степен, съответно по специалностите „Информатика“ и „Стопанско управление“.

Професионалния си път започва като оператор на мрежови данни. От 2015 година до момента се е занимавал със счетоводна дейност. През 2019 г. е избран за общински съветник в ОбС – Кюстендил.

Новият зам.- областен управител е бил и дългогодишен съдия по футбол. През 2021 година слага край на кариерата след 16 години по терените на Югозападна България.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here