За Световният ден на снега туристите от туристическо дружество „Осогово“ гр. Кюстендил, организираха снежен празник в Осоговската планина. В местността „Студен кладенец“ се събраха туристи от всички възрасти и след чаша кафе и чай, всички бяха готови за забавлението, информира Силвия Михова, секретар на ТД „Осогово“.

 

Какво е зимата без правенето на снежни човеци? Ако поне веднъж не направиш такъв, имаш чувството, че изобщо не е имало зима, коментират туристите и направиха четири снежни фигури. Всичките бяха много оригинални и неповторими. Настроението се приповдигна и под съпровода на снежни детски песни. Последваха стрелба в кош, снежен бейзбол, снежно хоро, „двама са малко трима са много“, точна стрелба и други.

Зимното дърпане на въже създаде много емоции, защото при играта често се случва единия отбор да падне, а какво по-безопасно от това да паднеш в пухкавия бял сняг. Зимата е най-подходящият сезон за много интересни игри и за дишане на малко свеж въздух.

Разбира се, най – интересната част след всичките игри са наградите. Имаше за всеки по нещо: за най – малкия участник – Алекс /само на 3 години/, за най – активните /Никола – 4 год. и Яна – 10 год./, приз „Снежна принцеса“ – принцеса Яна и приз „Снежна кралица“- кралица Димитринка и много други. Всички останаха много доволни от гостоприемството на домакините на обект „Студен кладенец“.

 


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here