Новият областен на Кюстендил Катя Димитрова с първи работни срещи с регионалните институции

“Областна администрация и аз включително сме открити за предложения за оптимизиране на работата помежду ни”, посочи губернатора

 

В поредица от работни срещи новият областен управител Катя Димитрова се срещна и разговаря с ръководителите на регионалните институции в Кюстендилска област. В срещите се включиха и нейните заместници Емил Атанасов и инж. Георги Илинов, главният секретар Гергана Михайлова и Василка Манчева – директор Дирекция “АКРРДС”.

Ръководителите на регионалните структури запознаха областния управител със своите основни функции и правомощия. С Димитрова и екипа й те обсъдиха текущата дейност на своите ведомства, както и проблеми, които стоят за решаване на дневен ред. В хода на разговорите бе коментиран и контролът по спазване на противоепидемичните мерки и процентът на ваксинирани служители в държавните институции.

“Областна администрация и аз включително сме открити за предложения за оптимизиране на работата помежду ни”, посочи Катя Димитрова. Новият областен управител изрази увереност, че работата между институциите ще продължи в диалогичност, с висок професионализъм и най-вече в полза на жителите на област Кюстендил.

“До момента работим добре с всички, имаме добра координация – и при бедствия, и при непредвидени ситуации, и при изминалите избори през 2021-ва”, коментира главният секретар на институцията Гергана Михайлова и благодари на ръководствата за коректната и отзивчива работа досега.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here