Мая Манолова и Атанас Пеканов строят новата партия на Румен Радев! Стартът е през март!

Мая Манолова се моли на Атанас Пеканов да застане начело на "платформата й", но той отказа, Янев също не желае единение с Манолова, тя продължава да настоява с неуморно постоянство, Източник: Вестоносец

Според анализатори новият проект е обречен на крах

Конструирането на новата партия на президента Румен Радев стартира през месец март. Това разкриха източници от най-близкото обкръжение на бившия пилот. Сърдитото старче от „Дондуков“ 2 е бесен на Кирчо и Кокорчо, че вече не му вдигали телефона и са му орязали всички възможности за влияние върху правителството.

За строители на новия си проект Радев е избрал не кого да е, а едно старо и известно име от политическата сцена и едно ново. Старият познайник е вечната Амбър – Мая Манолова, която е политическа мерудия на всяка манджа в държавата. А новото – вицепремиерът от последното служебно правителство Атанас Пеканов.

Мая Манолова 

С името на Мая Манолова Радев се надявал да успее да привлече в новата си партия старите комунисти в страната, както и пенсионерите, които харесвали бившата омбудсманка заради неизчерпаемата й енергия и страстта й да участва във всеки скандал със всяка власт. В лицето на Атанас Пеканов пък Радев виждал възможност да създаде успешен аватар на изхабените Кирчо и Кокорчо. Той е млад, симпатичен, учил е в чужбина.

Според анализатори новият проект е обречен на крах. Първо – Мая Манолова вече беше унизена и изхвърлена от парламента няколко пъти. След последното й фиаско на изборите през ноември бившата социалистка беше натирена след неуспешните й опити да се изкара политическа девица. От друга страна, запознати коментират, че Атанас Пеканов не е случайно име и зад него изплува сянката на бившия шеф на БСП Сергей Станишев.

 

Атанас Пеканов
Атанас Пеканов Източник: МС

Младокът бил лично негово откритие в по време на служебните правителства лично небеизвестната жена на Станишев – Моника Станишева, се грижела за имиджа на прехваления момък. Но дори нейните свръх умения в ПР-а и рекламата не успяха да спасят осрания задник на Пеканов, който за 7 месеца не успя да подготви и изпрати в Брюксел годен План за възстановяване. В следствие на безумията на Пеканов и екипа му, Европейската комисия направи предложенията им на решето и им го върна с оценка „слаб 2“.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here