Ангажираният и картотекиран от либерал-глобалистките кръгове в Америка още през 1992 г. Румен Радев подготвя почвата за нова партия.
Това коментира журналистът Божидар Божков от Бургас.
Причините за това са две:
– личен конфликт с Куролацията /Кирил Петков/, който е станал неуправляем;
– най-ново социологическо проучване (само за негово ползване), в което „Възраждане“ е вече трета политическа сила.
Новият политически проект, който Радев е договорил с господарите си, ще е с фасадата на „патриотична“ организация, „загрижена“ за българските национални интереси.
Досегашният му американски проект трябваше да се движи в тази посока, и в началото Куролацията /Кирил Петков/действително нахвърли няколко изявления в този смисъл – за нас националните интереси са по-важни, и подобни алибали, но напоследък този курс е изцяло изоставен, а той реално и никога не е бил взиман насериозно.
Тъй като нова партия от нулата се прави трудно, ще се ползва някоя съществуваща, но отдавна замряла. Затова в близките седмици и месеци ще станем свидетели (а може да го направят и тихомълком) как някоя нефелна партийка свиква партиен форум, на който сменя името и ръководството си, за да се самовръчи на картотекирания.
Тези инженерни проекти никога не са постигали дългосрочни успехи. А ако картотекираният случайно се подхлъзне да ползва и за този си проект услугите на отдаващата се на всеки, който я поръча, „кризисна“ пиаркаджийка кака Ди, авторка на най-плоските „кризисни“ истории, работата е „опечена“ отсега.

НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here