Бизнесменът от дупнишкото село Бистрица Спас Михайлов ще сменя паянтовата дограма в Промишленото в Дупница. Дни преди Коледа директорът на школото Борис Кръстев е подписал с фирмата на Михайлов „Трансстрой 17”, а стойността е 259 683,84 лв. без ДДС или 311 620,61 лв . с ДДС. Фирмата, която е регистрирана с капитал от 10 лв., е предложила най- скъпата оферта по обществената поръчка с прогнозна стойност 264 196,40 лв. без ДДС. Другите кандидати са самоковската „Само Строй” на Димитър Стоянов с оферта от 211 891,36 лв. без ДДС, и софийската „НСК София”, които са предложили 211 692,11 лв.

Спас Михайлов

Комисията в школото обаче е преценила, че техническото предложение на двете фирми на отговаря на изискванията и поръчката отива при Михайлов.

Сградата на Промишленото е построена през 1928 г. от тогава била и дограмата. От школото пишат, че голяма част от прозорците не се затваряли и били заковани, вратите на някои класни стаи също зеели. Заради това са налице големи загуби на енергия и завишаване на сметките.

А иначе Михайлов е в туристическия бизнес, семейството му върти къща за гости в Бистрица и крои планове да вдигне вилно селище в селото.


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


1 коментар

  1. Бистричкият бизнесмен е предложил по-добър начин за разпределяне на комисионната.Нека погледнат първо дали има капацитет да произведе това количество дограма или просто ще я поръча в някоя от големите фирми за производство.Идеален пример за корупционна практика.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here