Директорът Антоанета Кочова с възпитаник на школото.

Ковид пандемията, която се вихри с пълна сила, не засяга учебния процес в спортното училище в Самоков. Директорът на школото Антоанета Кочова съобщи, че от вчера учениците от училище „Никола Велчев” са на спортни лагери, което е било заложено по план още на старта на учебната година.
„От вчера сме изпратили всички по лагери, които ще продължат 10 дни до 31 януари. Отборът на борците тренират в залата, футболистите са на стадиона, а скиорите по пистите в курорта в Боровец. Няма заболели учители по спортна подготовка, а всички колегите, преподаващи по общообразователна подготовка, са платен отпуск. Три деца са под карантина, което не налага карантиниране на класове, тъй като сме и в лагер.”, каза за „4Власт” Кочова.
На практика на работа в момента са само треньорите. От целия екип на училището болна била само една жена, която е от помощния персонал. 60% от учителите по спорт са ваксинирани, висок е процентът на ваксинирани от персонала. На този етап в спортното училище всичко протича нормално.


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here