Светослав Кирилов, председател на общинския съвет

Мариянка Вучова

„Кирил Геолгиев е отбичен избор на премиера Кирил Петков за губернатор на Пернишка област. Той е енергичен човек, честен, авджия към Кюстендилска ловна дружинка с точен мерник, участва в танцова група, живее с баба си и семеството си, познавам го и се гордея.“

Това съобщи за 4ВЛАСТ Светослав Кирилов, председателна Общинския съвет в община Радомир.

Бащата на Кирил Стоев, Георги Стоев работи като инженер, експерт в Община Радимир и чертае новите проекти за изграждане на нова ВиК мрежа, той е назначен на работа преди 8 месеца от кмета Пламен Алексиев. Георги Стоев е работил дълги години в Напоителни системи, бил е и зам.- кмет на Радимир.

Кирил Стоев

Както писахме, Кирил Стоев, възпитаник на радомирското училище по електротехника и УНСС пое властта днес от Симеон Василев. До момента Стоев е работил като програмист за американска компания.

Като пчелар, ловец и играорец, определи себе си Стоев и сподели, че в последните години заетостта му пречи да танцува в един от ансамблите на Радомир. „Познавам добре проблемите на региона – водна криза, мръсен въздух и инвестиции. Първо ще отстраня проблемите, които са най – наболели, а очакванията на хората ще оправдая с много работа. Ще следвам линията за коректност и борба с корупцията и ще направя всичко за промяна на облика на областта към по добро“, подчерта Стоев
Кой ще е  единствения зам.областен управител все още не е ясно. Не стана ясно и дали ще прави промени в персоналния състав на администрацията, а първият му стъпки ще бъдат  да  се запознае със ситуацията в областта.

Той е с бакалавърска степен по „Икономика на индустрията“ и магистърска степен със специалност “ Европейска интеграция“ в УНСС.

 От 2005 година работи в американска софтуерна и консултантска компания. В момента Кирил Стоев не членува в политическа партия. През 2019 година е бил кандидат за общински съветник в Радомир от Движение „България на гражданите“. Кирил Стоев е семеен, баща е на три деца.

„Не съм заемал никакви държавни, общински или каквито и да е длъжности“, заяви за общественото радио новият областен управител.

Решението на МС е взето неприсъствено

Той подчерта, че поема поста с желанието да помогне за развитието на областта и на всички населени места в нея и за добруването на жителите на региона.

 


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here