Любов и две прекрасни близначки си „улови” през 2021 г. Ерик Кирилов, който през миналата година хвана кръста на Йордановден. Младият мъж, който от 5 години участва в ритуала, сподели за „4Власт”, че, както гласи поверието, след като е хванал кръста, 2021 г. е била най- щастливата му досега. „Чувствам се благословен от Бога, това е дар свише. Чрез децата усещам божията любов. Три пъти съм вадил кръста от река Джерман, кажете Вие, това не е ли дар от Бога? През всичките години, в които съм участвал в ритуала, много ми върви, чувствам се щастлив. Но 2021 г. ми е най- успешната година досега. Не съм пропускал Йордановден в последните години.”, сподели Ерик.

Дъщеричките му Кая и Амая се родили на 13 октомври в столична болница. А с половинката му Кристияна се знаят от деца. Още тогава й бях хвърлил око, но изгубихме контакт. Съдбата обаче си знае работата и ни събра. Кристияна ми каза „да” през 2021 г. Но близначките са най- големият подарък. Преди децата цялото ми сърце беше за Кристияна, но сега имам три дами на сърцето.”, каза щастливият баща.

Той работи във фирма за разчистване след пожари и наводнения в Италия. Известен с многото си татуировки, последната е цифрата 13, тъй като на 13 октомври е рожденият ден на близначките. „Имам по себе си 9 кръста. От доста време не тренирам нищо, нямам време, тъй като тренировките около близначките са целодневни. През пролетта планирам да заведа семейството на екскурзия в Дубай.”, начертал е план Ерик.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here