По празниците спипаха мъже с дрога в Разлог и Благоевград

На 1 януари в района на ул. „Христо Ботев“ в Разлог е извършена проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от 28-годишен мъж от Варна. В автомобила е намерено и иззето около 0,6 грама кристално вещество, реагиращо положително на метамфетамин, а с техническо средство е установено, че водачът на автомобила шофира след употреба на наркотични вещества.

В хода на работата по случая е извършена проверка на нает от лицето апартамент в Банско, където е намерена и иззета около 3,35 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.

Около 16:20 часа същия ден в района на ул. „Струма“ в Благоевград полицейски служители на Второ РУ-Благоевград, извършили проверка на 39-годишен благоевградчанин, у когото намерили и иззели около 0,75 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин.

В обедните часове на 2 януари на ул. „Иван Михайлов“ в Благоевград е проверен лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 41-годишен от село Селище, община Благоевград.

От полицейските служители са намерени и иззети две топчета, съдържащи около 3,77 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.

По случаите са образувани досъдебни производства.

Работата продължава.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here