От 1 ноември 2018 г. Председател на Управителния съвет и Изпълнителен директор на „ЧЕЗ Електро България“ АД е Димчо Станев. Той има благороден вид и е магистър – инженер „Електроника и автоматика“ и магистър „Банки и финансов мениджмънт“ от Технически университет – София. Има 18-годишен опит във финансовата сфера в областта на системния анализ, ръководство на организацията на банкови дейности, управление на бизнес процеси и процедури, проекти и клонове на голяма международна банка. Професионалният му опит е свързан и с ръководството на продажби, глобално бизнес обслужване и управление на клоновата мрежа на лизингова компания. Димчо Станев става част от екипа на ЧЕЗ Груп в България през ноември 2012 г., когато заема позицията Директор „Обслужване на клиенти“ в „ЧЕЗ България“ ЕАД.

Авария остави без ток град Дупница и още шест села в района.

Това е блокирало нормалния ритъм на живот в общината. В момента аварийни екипи работят по отстраняването на повредата, много тромаво.

„Премръзнахме по работните си места, студът беше непоносим, токът дойде към пет часа, имаме още един час до края на работния ден. Не можем да се стоплим. Това е непоносим терор, явно ще се минава на режим или просто ЧЕЗ са напълно абдикирали от задълженията си, за тях е важно да получават големи заплати и да прибират пари, но не и да подменят мрежата, която е грохнала. Как е възможно 6 часа на 27.12. да няма ток? Не трябва да мълчим, предлагам да започнем подписка срещу ръководството на това ЧЕЗ.“ – решени са магазинерите по централната улица в града.

На този етап не може да се прогнозира кога електрозахранването ще бъде нарушено отново, нито пък се знае кога ще бъде възстановено. На сайта на дружеството през целия ден нямаше нито ред. Поради време от енергодружеството се извиняваха на потребителите за неудобството, сега вече не си правят този труд.

Лидерите на политическите партии в Дупница са в пълен пас.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here