Игрохорците от Мало село разтърсиха с кръшни хора Бобов дол за ЧРД на Даниела Зарова. Зарова, която е член на читалище „Пробуда-1916” Мало село и на танцов състав „Рипни, тропни”, събра близки и приятели в ресторант в миньорския град, за да отбележи пищно празника си.

Дамата празнува рожден ден навръх Бъдни вечер, а приятелите й са категорични, че това не е случайно, защото е родена под щастлива звезда.

„Партито беше прекрасно, присъстваха близки роднини и приятели, всички от танцовия състав, заедно с ръководителите Бойко и Сашко Седевчови, както и чаровната съпруга на Бойко- Илияна. От читалището подарихме колаж със снимки от различни участия по фестивали през годините, в които Дани е била участник, както и поздравителен адрес.”, сподели за емоциите от празника председателят на читалището Росица Борисова.

Зарова има най- вкусната работа, работи като консултант в магазина на цех за торти и сладки изделия в Големо село. Семейството й живее в село Мламолово, но любовта към народното творчество тя лее като част от състава към читалището в с. Мало село. Следващата година тя се стяга и за друг празник, тъй като дъщеря й Никол ще бъде абитуриентка.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here