Тази година спазихме традицията и дни преди най – светлия християнски празник – Коледа се срещнахме с отец Николай и Васко от Храм „Св. великомъченик Георги Победоносец“, директорите на образователните институции от общината и представителите на спорта. На всички тях благодарим безкрайно за работата им през годината и високите успехи, въпреки пандемията. С нас бяха и няколко специални госта.
Срещите ни започнаха с представители на църквата. Годината не бе лека и за тях. Премина под знака на пандемията. Заредени с много светъл дух и енергия те продължават да поддържат християнството и вярата в общината, защото има ли я вярата всичко се преодолява по– лесно.
Годината бе успешна и за представителите на училищата и детските градини. Въпреки пандемията образователния процес не е спирал и до днес. Подобрихме значително състоянието на детските градини и училищата. Извършихме множество ремонти, което ще продължи и през 2022 г. Днес дарихме и две интерактивни устройства в Детска градина „Здравец“, както в гр. Костенец, така и в гр. Момин проход.

Срещите ни продължиха с представителите на спорта. Към тях също изразяваме дълбока признателност. Децата бяха поставени в изолация през годината, но спортните деятели допринесоха за подобряване на активността им и за това да не допуснем нито едно дете, което желае да спортува да няма възможност за това. Над осемдесет процента от подрастващите са включени в различни видове спорт и извънкласни дейности.
Днес с нас бе и доктор Митев. Само преди дни той отбеляза своя 50- годишен юбилей. Ежедневно той с всеотдайност помага на всички нуждаещи. Най – искрено му желаем много здраве и да продължава да прави добро.
Специална чест за нас бе и присъствието на Емануил Манев, представител на „Mr.Bricolage“. През годината веригата направи значително дарение за детската градина в гр. Момин проход, с което успяхме да ремонтираме санитарните възли, които не бяха ремонтирани повече от 40 г. В тези трудни времена те проявиха професионализъм и добрина. Благодарим им за това добро дело.

Радваме се, че се срещнахме и с Анна Мария – Балабанова. Тя е пример за младите хора от общината. В момента пълен отличник Балабанова е стартирала своите първи стъпки в професионален план с летящ старт, като главен редактор на вестника на УНСС. Желаем й още много успехи и на добър час.
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
Най – искрено Ви желаем светли Коледни и Новогодишни празници.
Бъдете здрави!

НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here