Сн. БГНЕС

Обрат по случая с обезглавения труп, открит в кола край Стара Кресна. След като прокуратурата съобщи, че работи по жестоко убийство, последните данни сочат, че се касае за самоубийство. Преживявал труден развод, нямал никакви пари в себе си, нямал и работа.

Това установи 24- часовото разследване на криминалистите от Благоевград и подкрепата на колегите им София. 44-годишният мъж, намерен обезглавен в кола вчера, се оказа, че се е самоубил по особено жесток и мъчителен начин.

Мъжът е обявен за издирване на 2 декември от баща му. Той е от Белоградчик, но живеел в столицата, обаче затънал в дългове. Тръгнал да търси място да се самоубие. Минал през Дупница, Благоевград и стигнал до пътя за Стара Кресна.

Там той завързал за шията си остро въже и го закачил за стълб. След това с мръсна газ се засилил и се хвърлил в дерето, а при търкалянето на колата, вратата се отворила, съобщи bTV.

Припомняме, че мъжът бе намерен около от кучетата на ловци от дружинката на Стара Кресна. Най-напред ловците видели трупа в лек автомобил „Опел корса“, на шофьорско място с поставен предпазен колан, а после и намиращата се на около 20 метра отрязана глава и веднага подали сигнал в полицията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here