„Повсеместният ковид терор и непрестанно облъчване със съобщения за заболели и умрели е причината за смъртта на Костадин Дашин. От два месеца човекът непрестанно е говорил на познати и колеги, че се страхува, че ще умре от ковид.” Това сподели самоковец, който се свърза с нас, потресен от новината за смъртта на бизнесмена. Човекът пожела да не цитираме името му, но обяви, че денонощното облъчване на хората с ковид информация влияе зле на психиката им.

„Лично съм виждал Дашин в магазина му без маска, но като ходи по улиците винаги е с две маски. Ако аз бях на мястото на семейството, щях да съдя държавата и доста журналисти за психически тормоз, довел до конкретния смъртен случай. В Япония е забранено по телевизиите да психясват населението постоянно и затова имат само определен час, където съобщават негативните новини.”, пише в писмото до екипа ни човекът.

Както съобщихме по- рано днес, новината за смъртта на Дашин шокира Самоков. Той има магазин за домашни потреби, бизнесменът се ползва с уважението на самоковци. Най- вероятно се касае за самоубийство.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here