Иво от Радомир с хубава новина: Това са първите ми крачки след 2 месеца прекарани на легло. Вече нямам съмнение, ще проходя! /ВИДЕО/

Това е едно от най-големите ми постижения тази година. Разбира се, има много какво да се желае, но това са първите ми крачки след два месеца прекарани на легло. Вече нямам съмнение, ще проходя. Зависи от упоритостта ми, а аз ще дам всичко от себе си до няколко месеца да бъда отново на крака.
За да ми помогнете това да се случи, можете да ме подкрепите, като си закупите новата ми книга. Това сподели Иво Христов на Фейсбук страницата си от болницата и пусна клуп с първите си крачки, с помоща на проходилка и лекари около него.
Останалите начини, по които можете да ме подкрепите, са:
– Като изпратите СМС с текст DMS IVCHO на номер 17 777 на цената на 1 лв.
– Чрез превод в дарителската ми банкова сметка: POSTBANK BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов
– Чрез дарение в Pay Pal: ivohristov0102@gmail.com – Иво Христов
Споделете публикацията, за да достигне до възможно повече хора. Благодаря ви!
Както вече съобщихме преди дни, близките на младия автор Иво Христов от Радомир отправиха малко по- различен Зов за помощ в социалната мрежа. Те търсят хора, които имат същото заболяване като младия писател или такива, чиито близки страдат от него. Целта е да се обмени опит и да се намери ново лечение, което да помогне на Иво да пребори коварната болест.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here