Кметът на община Бобов дол Елза Величкова запали светлините на новогодишната елха днес в 17.00 часа. Десетки жители на Бобов дол взривиха площада с бурни аплодисменти и благопожелания за по- щастливи дни през идващата нова година.
Бившата шефка на чистотата в Бобов дол Юлия Христова, която отскоро е данъчен инспектор, заедно с няколко хлапета, се радваха най- много на светещи еленчета, които „припкат“ по площада като излезли от приказката за Бамби. Красимира Методиева началник отдел социална политика, зам.- кметовете Йорданка Гацева и Детелина Борисова, заедно със съгражданите си бройха на висок глас от 1 до 10 и така дадоха старт на по- красивото ново начало.
Председателката на БСП Анелия Сърбинска първа прегърна елхата и  пожела здраве и повече инвестиции за града и селата.
Кметът Елза Величкова бе приета гостоприемно от патриарх Неофит.

„Нека в тези цветни искрици намерим смиреност и съпричастие, за да се чувстваме като истински силна общност.

Измина една година на силни усилия да подобрим живота си. Докато в чисто житейски план се борим с неспиращата криза, нека не забравяме за човешките отношения и добрината. Коледа е времето, когато се сещаме за ближния и го даряваме с подарък от сърце. Нека не спираме с добрината и през останалите дни, така и животът ни ще е по-ведър и лесен”, каза кметът Елза Величкова, преди да запали светлините на елхата.

„Надявам се, че в края на 2021г. сме по-сплотени, по-щедри, по-целенасочени да променим Бобов дол и да сме по-щастливи. Надявам се, че вече са видими първите резултати от работата ни, която ще продължи и в следващите години”, каза още градоначалникът.

 Драгомира Йорданова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here