д-р Латиф Ананов

Нови назначения на шефските постове в звената на Спешна помощ в Дупница, Бобов дол и Сапарева баня”. Завеждащият Спешния център в Кюстендил д-р Албена Рапатинска информира, че спешното в Бобов дол е оглавил д-р Латиф Ананов, в Дупница д-р Бойко Полянов е заменен от д-р Янис Янков, а в Сапарева баня на мястото на д-р Димитър Христов е назначен д-р Анелия Илкова.

Д-р Албена Рапатинска

“Промените са заради по-добрата организация на работа на екипите”, съобщава д-р Рапатинска пред БНР и добавя: „На мястото на д-р Денчо Димитров, който ръководеше Спешен център – Бобов дол, е назначен д-р Латиф Ананов. Той е последният управител на общинската болница в Бобов дол, закрита преди 10 години. Според коментари работещите в Спешния център в миньорския град били недоволни от ръководството на д-р Д. Димитров и това е довело до отстраняването му от поста. Той остава на работа в Спешен център – Бобов дол, но като редови лекар.

Спешният център – Дупница е с нов ръководител, това е ортопедът д-р Янис Янков. Той заема мястото на хирурга д-р Бойко Полянов, който подаде молба за напускане на поста, след разразилия се скандал с побой на шофьор на линейка над негов колега.

Нов е и ръководителят на Спешен център – Сапарева баня. Заемащият този пост до сега д-р Димитър Христов напусна и си замина за родния край – Димитровград. На негово място е назначена д-р Анелия Илкова, която преди това работеше в Спешен център – Дупница.”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here