32- годишният синеок чаровник през сълзи: Писано ми е да стигна дотук. Това, което се надявам, че съм показал на дъщеря си, е преди всичко да бъде човек, да не се отказва и да помага на околните

 

Димитър Морунов- пожарникарят от Самоков напусна „Игри на волята: България“ след тежка битка с Андрей, преди финалната седмица.

Двамата се впуснаха в една от най-емоционалните и оспорвани битки в третия сезон на „Игри на волята: България“, като и Андрей и Морунов казаха, че играят освен за себе си и за своите дъщери и да се гордеят със бащите си!

Готови на всичко за победата в името на техните любими момиченца, двамата сътвориха емоционална и тежка битка.

Едни от най-силните играчи в сезона трябваше да изпитат точността си, бързината, издръжливостта и прецизността на двамата воини и приятели. Андрей взе лека преднина още на първия компонент и макар, че Морунов леко я стопи, триумфира като победител и зае последното осмо място на финалите, заставайки до Елизабет, Неделчо, Паулина, Стратимир, Рабухчиев, Симеон и Борис.

„Това беше най-трудната ми битка. Дори победата не е сладка. Морунов е най-достойният да спечели сезона“, сподели Андрей.

„Благодаря на всички, които ме насърчиха да взема участие в това предизвикателство. То е едно от най-големите приключения в живота ми, но за съжаление, бе писано да стигна дотук. Това, което се надявам, че съм показал на дъщеря си, е преди всичко да бъде човек, да не се отказва и да помага на околните“, през сълзи сподели Морунов.

Освен с победа, Андрей се прибра в Резиденцията с нови 100 гроша и допълнителни 50 от Морунов. Заедно с жълтиците, той си тръгна от Арената и със Сабите на спасението, които съперникът му бе спечелил в капитанска битка в началото на сезона. Те ще позволят на Андрей да даде два допълнителни гласа на избран от него номинационен съвет в този решителен етап от състезанието. От своя страна Неделчо и Елизабет го посрещнаха в Резиденцията с готова стратегия за игрите в предстоящата финална седмица.

32- годишният синеок чаровник Димитър Морунов влиза в третия сезон на риалити формата за да тества своята издръжливост, психиката и физическа подготовка. Той бе един от двадесет и четирите участника в третия сезон и бе в отбор БОЙЦИТЕ.

Морунов е бивш баскетболист, а в момента е командир на екип и ръководи шест пожарникари. В работата си носи отговорност не само за своя живот, но и за този на колегите си и на засегнатите от пожара. Работата го е срещнала с много непредвидими ситуации, в които е трябвало да влиза пръв в пожара и да предприема бързи действия и решения. При влизането си във формата той сподели, че колкото и банално да звучи да си пожарникар не е професия, а призвание. Екипът за мен е моето второ семейство. Неговите колегите го определиха като приятел и смело момче.

Сн. „Игри на волята: България“ и NOVA

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here