16- годишната Ивелина е издъхнала на място.

„Бях на площада в село Мала църква, когато видях как прелетя БМВ-то на Николай Кръстев, гонеше се с още една кола, също БМВ. Нямах представа, че при Николай се вози дъщеря ми.”, сподели през сълзи Иван Иванов- бащата на загиналото момиче.

Както вече съобщихме, колата, в която се возила 16- годишната му дъщеря Иванина катастрофира в село Маджаре. Автомобилът се удря в дърво, момичето е издъхнало на място, а Николай Кръстев се бори за живота си в столично лечебно заведение.

„Караше сигурно с 200 км./ч. Казаха ми, че в другата кола бил Иван, син на Зарев от Говедарци. С тази тяхна гонка животът ми свърши. Какво трябва да направя с тях? Искам възмездие и справедливо наказание за отнетия живот на детето ми.”, не може място да си намери от мъка почерненият баща.

Полицията е иззела записи от камери, на които се вижда как колите профучават. Бащата ни изпрати запис от тази в центъра на Мала църква, все още не е ясно дали работят поставените в Маджаре камери.

Освен Иван Иванов, свидетели на гонката през Мала църква са станали още четирима души, с които той е седял в центъра на селото. Сред тях е бил и кметът на селото Ивайло Петров.

Хиляди младежи, приятели и близки на семейството изказват съболезнования за жестоката им загуба. Загиналата Ивелина има по- малък брат. Баща й Иван Иванов работи от години в хотел в Боровец, има и той е пръв братовчед на покойния Юри Галев.

Вижте записа от камерата в Мала църква. Двете БМВ- та профучават в края на клипа, за сравнение в началото минава кола, която се движи със съобразена скорост.


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here