Състезателят на школата по борба под Хисарлъка- Симеон измъкна победата в елиминационната капитанска битка на косъм

 

В последната капитанска битка в третия сезон на „Игри на волята: България“ един срещу друг се изправиха вечно усмихнатата Милена Метревели- Мирева от Кюстендил и състезателят на кюстендилската школа по борба и национал Симеон Станкович, а тя бе елиминационна.

Двамата сътвориха доста оспорван двубой, който в края бе и драматичен. Макар и с малка преднина във финалната част на играта, Симеон от Приключенците успя да победи Милена от Бойците и да я елиминира от най-екстремното състезание на метри от финала.

Игри на волята България

 

Игри на волята България

 

Капитанът на Приключенците водеше убедително и със значителна преднина достигна до пъзела, където обаче се забави твърде дълго. А водачът на Бойците отново показа силната си воля и хъс на Арената. Милена се бори докрай и само броени секунди я деляха от обрат в резултата.

 

Игри на волята България
 

 

„Въпреки всичко си тръгвам усмихната, както винаги. Може вътрешно да ми е много тъжно и да ми се къса сърцето, че пътят ми в „Игри на волята: България“ свършва тук, но вдигам гордо глава и продължавам напред“, сподели през сълзи Девойка Кюстендилска пролет 2014г.

Приключенците не скриха радостта си от развоя на събитията и поздравиха Симеон за победата и 100-те гроша, които му донесе тя. От своя страна Бойците останаха в неведение какво се е случило, но се надяваха, че Милена може да се завърне обратно преди най-важните номинационни битки за сезона.

„Поредната тежка битка която успях на косъм да взема!
@milena_metreveli_ секунди накрая решиха битката, много силна жена и опонент за мен беше чест да се изправя срещу теб на арената благодаря!“, написа в профила си във Фейсбук победителят Симеон по адрес на Милена, която безспорно бе красивото цвете, без злоба и интриги в реалити формата и си заслужи симпатиите на хиляди зрители.
Игри на волята България
Снимки:NOVA

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here