Към 1 часа тази нощ, на ул. „Самуил“, автопатрул на РУ- Ихтиман е спрял и проверил лек автомобил „Опел Астра“. При тестването на водача за употреба на наркотични и упойващи вещества в пробата му било отчетено наличие на канабис и амфетамин.
23-годишният нарушител от същия град остава в полицейския арест за срок до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.3 от НК.
Към 6.50 часа, на ул. „Ломско шосе“, полицейски екип на РУ- Костинброд проверил лек автомобил „Опел Зафира“, управляван от жител на града. 37-годишният водач бил тестван с дрегер и задържан за срок до 24 часа, след като в издишания от него въздух уредът отчел 2.51 промила алкохол. Срещу нарушителя е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.
Към 18.45 часа, в Долна баня, автопатрул на РУ- Костенец предприел проверка на лек автомобил „Нисан Примера“. 40-годишният водач от същия град бил изпробван за употреба на алкохол, при което дрегерът отчел 2.78 промила. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа и срещу нето е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here