Костадин Паскалев, снимака: Дневник

 Това каза в интервю за Би Ти Ви членът на националния съвет на БСП Костадин Паскалев. Вчера лидерът на партията Корнелия Нинова подаде оставка заради ниския резултат на изборите и отправи нападки към президента Румен Радев. Държавният глава се кандидатира за втори мандат и ще се яви на балотаж в неделя срещу подкрепяния от ГЕРБ Анастас Герджиков.

 

„Чухме за оставката на Нинова като повод да изригне срещу Румен Радев. Тя изговори поредица нелепици, за да влезе в отбора на противниковия играч срещу собствения кандидат“, каза Паскалев. В хода на разговора повтори, че влизането в отбора на Герджиков е опит да разколебае избирателите на БСП.

„Българските граждани са пред избор, а тя не избра смяната на този олигархичен модел, а застана в разкрачена позиция“, каза Паскалев.

„Не съм доволен от оставката на Корнелия Нинова. Това даже не е оставка. Това е документ, който Нинова каза, че ще го изпрати до всички. Аз не съм го получил. Намерих един документ, в който все пак пише, че дава оставка. Нинова използва оставката, за да предизвика пореден скандал в публичното пространство“, каза Костадин Паскалев.

„Нинова изригна срещу Радев – неадекватно поведение на лидер. Оставката е повод да изговори поредица от нелепици срещу собствения си кандидат. Световната политическа сцена не познава такова нещо. Познавам Радев от една среща. Зная едно – всяка партия се явява за доверие. БСП трябва да търси грешки в собственото си поведение. Всяко нещо, което казва Нинова, го подлагам на съмнение“, продължи Паскалев.

„Актът на Нинова бе промотиране на скандала с Радев и влизане в отбора на Герджиков.  Нинова заложи собственото си его и не даде възможност за развитие на тази партия“, каза още Паскалев.

 
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here