Говорителят на служебния кабинет А. Кутев поиска отстраняване на „неморалната“ Нинова

0
1
Антон Кутев

Назначеният за говорител на служебното правителство Антон Кутев написа кърваво послание до Корнелия Нинова след поредната изборна загуба.

„Оставката е личен акт и Корнелия Нинова вероятно няма да си подаде оставката. За такова действие е нужна морална структура на личността, от която председателката видимо е лишена. Решенията на Нинова вече нямат никакво значение. Сега важно е дали 130-годишна партия може да реши проблем със собственото си управление“, написа той в личния си профил във Фейсбук.

По думите му „става въпрос за физическото оцеляване на партията и незабавната смяна на председателката е първо условие да продължим напред“.

„После ще се сблъскаме с много други проблеми и спасяването на БСП ще бъде дълъг, труден и несигурен процес. Но така повече не може да се продължи и ден!“, пише Кутев.

С коментара си той призна една обществена тайна – отношенията между Нинова и Румен Радев са влошени до крайност и той иска да я смени от лидерския пост на „Позитано“ 20.

Няма и тайна кого гласят за мястото ѝ – доскорошната ѝ дясна ръка Крум Зарков, чиято майка Анна Заркова е част от ИК на Радев. Преди броени дни плановете бяха заявени в почти прав текст и от самия Радев, който каза, че Зарков е „е лицето на бъдещите политици“.

Изт. tribune.bg
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here