Д-р Стоян Стоянов гласува в Бобов дол: Девизът ни е „Прави добро и любов!“, гласувайте за истинско здравеопазване!

„Днес гласувах за по-доброто бъдеще на област Кюстендил и на България, за истинско здравеопазване, никога не е било по- зле от сега. Бъдеще, което може да даде възможност на хората тук да бъдат успешни, проспериращи, благоденстващи, тук в Бобов дол е започнала моята кариера и тук искам да дам отново най- доброто, на което сега съм способен и като лекар, и като политик.. Искам да има правителство и край на изборите, искам разбирателство и съм против всяка грубост във взаймотношенията, искам силна държава, ние сме за спокойствие и любов между хората, девизат ни е „Прави добро!“, заяви кандидатът за народен представител д-р Стоян Стоянов, който гласува в Професионална гимназия „Христо Ботев“ в Бобов дол.

Той изрази надежда, че всеки, който се чувства гражданин на Родината ни, да излезе и да гласува.  „Да избере екип от хора, които са доказали във времето, че знаят и могат. Екип, който да ни изведе от кризата и който не е  плод на пропаганда, проектен инженеринг и агресивен маркетинг“, допълни д-р Стоян Стоянов.

„Ще продължим ли с разделението, омразата и разрухата или ще потърсим мостове, за да започнем отново градеж. Ние сме за спокойствие, сигурност и любов.“, каза още д-р Стоянов.

Тя изрази надежда, че ще победят най-добрия екип, който може да състави редовен кабинет и за най-добрия президент и вицепрезидент.

„Призовавам всички да направят своя избор, да гласуват и след това да проверят разписките от машината, за да са сигурни и спокойни за гласа си“, каза още д-р Стоян Стоянов.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here