„Милиционерски тараш спретнаха на кмета на Ихтиман Калоян Илиев и родителите му 30 мин. преди да пристигнем в града, за да закрием предизборната си кампания.”, това обяви в града водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов. Той определи случая като политически репресии.

„Ще издържим още 2 дни, а в неделя с 15/32 ще ги победим.”, коментира Маринов и добави: „Въпреки политическите репресии срещу кмета Калоян Илиев и неговите родители, тази вечер сме в Ихтиман за представянето на нашия печеливш отбор и за закриването на парламентарната ни предизборна кампания в Софийска област. И, разбира се, за да подкрепим Калоян и екипа му след милиционерския тараш, който беше приключил само половин час, преди да пристигнем в града.

Искам да благодаря на всички Вас, нашите хора в Ихтиман, че се опълчвате срещу тази репресия, която през последните дни е жестока. Преследват Вашите семейства, Вашите родители. Но като са такива големи мъже, да се занимават с нас, а не с нашите близки и родители.”

  • Купуването и продаването на гласове е престъпление

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here