Мишел Виячева, кандидат за народен представител: Туризмът отново ще е ключов сектор в държавната политика, с работещи мерки ще помогнем на бизнеса

Мишел Виячева
В обновения градски парк на Сапарева баня Виячева, водачът на листата Христо Терзийски, кметът Калин Гелев и останалите кандидати за народни представители поговориха с местните хора по актуални обществени и политически теми. Те изгледаха и любителски мач между местни спортисти, на които след дербито подариха професионални футболни топки
    
Туризмът отново ще е ключов сектор в държавната политика и ще възстановим туристопотока в България с реални действия и работещи мерки за бизнеса. С тези думи се обърна към своите съграждани от Сапарева баня кандидатът за народен представител под номер 4 в листата на ГЕРБ – СДС Мишел Виячева.
В обновения градски парк на Сапарева баня Виячева, водачът на листата Христо Терзийски, кметът Калин Гелев и останалите кандидати за народни представители поговориха с местните хора по актуални обществени и политически теми. Те изгледаха и любителски мач между местни спортисти, на които след дербито подариха професионални футболни топки.
“Сапарева баня, слънчев ден, зад гърба ми има страхотно спортно съоръжение, където млади хора играят футбол. Калин Гелев не спира да развива общината. На 14 ноември можем да осигурим на България и на Сапарева баня развитие с номер 32. Всяко населено място има нужда от подкрепа по отношение на инвестициите, включително в младежта, спорта и туризма, ВиК инфраструктурата и здравеопазването”, обясни Дани Александров.
“Сапарева баня е с дългогодишни традиции в планинския и спа туризъм и може да бъде атрактивна дестинация както за уикенд почивка на столичани, така и като спа дестинация за туристи от Гърция и Северна Македония”, коментира Христо Терзийски и обясни, че само коалиция ГЕРБ – СДС има устойчива политика за развитието на туристическия сектор.
Михаела Крумова се обърна към хората: “Искам да попитам, ако това служебно правителство управляваше преди една година, какво щеше да се случи тогава? Вече за абсолютно всички е ясно, че управлението на ковид кризата е пълен провал. Първи сме по смъртност. Моите уважения, но министрите в служебния кабинет на Радев са напълно неспособни да управляват и здравната, и икономическата и социалната криза.”
Педагогът Деси Александрова обясни ключовите приоритети на ГЕРБ – СДС в образователния сектор: “Ангажираме се средната учителска заплата да стане 2500 лв., а университетските преподаватели да получават едно достойно възнаграждение от 3000 лева. Разходите за образование ще бъдат увеличени на минимум 5 процента от БВП.”
“Природните богатства, климатът и разположението на Сапарева баня са предпоставка за развитието на балнеолечение и екологичен туризъм. Сапарева баня е с амбициозен, креативен и предприемчив кмет от ПП ГЕРБ – г-н Калин Гелев. Адмирации за свършената работа, кмете! За да продължи обаче развитието в българските курорти, в малките и големи населени места в страната, е нужно да имаме работеща и стабилна централна власт”, коментира Ели Лукарска-Ангелова.
Кметът Калин Гелев бе категоричен, че не трябва да допускаме след 32 години от началото на демократичните промени, и сега когато страната ни е поела по европейския път на развитие, да се връщаме отново в онези мракобесни времена. “Затова ви призовавам: подкрепете кандидатите от ГЕРБ – СДС с номер 32 и кандидат-президентската двойка Герджиков – Митева с номер 15”, призова Гелев.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. След време това иначе красиво и лъчезарно момиче със сигурност ще се срамува от това, че в настоящият момент подкрепя мафията ограбила българският народ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here