В Спешното в Дупница не искат шофьора бияч, запитана ще го уволни ли, шефката Рапатинска: Бясна съм! Ще ви разкажа играта!

Камери в Спешното в Дупница има, но записи от боя, станал между шофьорите на линейки, не.

Както вече съобщихме, Спешното се тресе от скандал, след като шофьорът Калин Атанасов нападна своя колега Иван Миладинов. Всичките колеги на Атанасов са настръхнали срещу него в момента. Те искат той да не работи вече там. Входирани са жалби до Министерство на здравеопазването, РЗИ и областния управител.

Оказа се, че Атанасов върти волана на частна линейка, наред с държавната. Не е ясно на кой се води частното возило, но той шофира. В Спешното коментират гневно, че целият график на шофьорите е съобразен със свободното време на Атанасов. Шофьорите са на график дневна, нощна и три дни почивка. На практика обаче това не се случва.

„Най- вече се дава работа на частната линейка и дупничани се дерат да плащат. Да, ако някой иска моментално линейка, нека му се прати частна. В някои случаи в частната линейка може и да няма лекари.”, коментират спешни медици.

Във връзка със скандала потърсихме за коментар директора на Спешен център Кюстендил д-р Албена Рапатинска. Тя крещя неконтролируемо по телефона: „Бясна съм, никаква информация няма да ви дам.” На въпросите какви мерки ще се вземат спрямо бияча, защо е допуснато шофьор да работи и с частта линейка и дали той ще бъде уволнен, д-р Рапатинска само повтаряше: „Бясна съм, бясна съм, аз ще ви разкажа на вас играта.”

В яда й има резон, защото мястото й може да изстине. Тя беше назначена от бившия областен управител Виктор Янев, а както е известно, в момента на поста вече е Александър Пандурски.
Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

  1. Подлога сте вие, щом си позволявате да обиждате колегите си… Др Рапатинска е много добър лекар – анестезиолог и директор на ЦСМП – КЮСТЕНДИЛ!!!

  2. Не пишете лъжи и да заблуждава хората,такива зплати няма!Частната линейка няма нищо общо с линейките и пациентите на ЦСМП Кюстендил и филиали.Д-р Рапатинска е прекрасен и толерантен човек,тя е професионален ръководител на ЦСМП Кюстендил и отличен лекар реанимация в Кюстендилската болница!

  3. Доктор Рапатинска е един прекрасен ръководител, толерантен професионалист и линейките са нови ,прекрасно поддържани,нищо общо със вашите писания на ЛЪЖИ!!!!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here