Христо Терзийски и Даниел Александров поведоха тимът на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил срещу футболисти-любители от Дупница

Почетен съдия на мача на стадион „Бончук“ беше кметът на Дупница инж. Методи Чимев

 

 
Приятелски футболен мач събра листата на ГЕРБ – СДС в област Кюстендил с любители футболисти от Дупница.
Стадион „Бончук“ в Дупница е бил и продължава да бъде място на легендарни футболни срещи. Спортът обединява хората, създава радост и споделени емоции.
В приятелски мач се срещнаха два отбора, обединени под номер 32. Христо Терзийски и Даниел Александров поведоха тима на листата на ГЕРБ – СДС в спортната среща. Двете изиграни полувремена по 20 минути дариха публиката с многобройни голови положения и страхотни отигравания. Крайният резултат от мача беше 3:2 и донесе категорична победа на отбора с номер 32.

Преди началото на мача водачът Христо Терзийски се обърна към футболистите и публиката и призова към връщане на нормалността в държавата. Той пожела духът на обединението да ръководи избирателите на предстоящите избори.
Почетен съдия на мача беше кметът на Дупница инж. Методи Чимев, който поздрави участниците и заедно с публиката се наслади на играта, която беше чиста и професионална.
„Спортът изисква честност. Наричаме го феърплей. Политиката също. Там се нарича законност. Аз съм честен с вас, откровен, нямам чуждо гражданство, не лъжа, на терена, на тепиха и в парламента влизам с честност и искам да дам всичко от себе си“, заяви Даниел Александров сред срещата.
От трибуните отборите получиха подкрепата и на Десислава Александрова, кандидатът за народен представител на ГЕРБ – СДС от община Бобов дол.
Организацията на срещата беше изцяло в ръцете на Георги Наумов, доказал себе си като спортен деятел и организатор.
И на терена, и на изборите, можеш да победиш или да загубиш. Но независимо от резултата, най-важният принцип – и в спорта, и в политиката, е да дадеш всичко от себе си, като спазваш правилата и уважаваш съперника. Това ние от ГЕРБ сме го доказали през годините, когато сме получавали доверието на нашите съграждани за категоричните ни изборни победи. Мотивирани сме с вашата подкрепа да го направим отново и на 14 ноември!
Купуването и продаването на гласове е престъпление!Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here