Бела освободи Саша Симонович! Композиторът Светослав Лобошки изригна: Безумно решение

Третодивизионният Беласица (Петрич) се раздели с наставника Саша Симонович. Клубът обяви това в официланата си „Фейсбук“ страница.

„Във връзка с появилите се информации относно взаимоотношенията между „ОФК Беласица“ и Саша Симонович, искаме да Ви уведомим, че взехме решение да се разделим с г-н Симонович. Всички в „ОФК Беласица“ изказваме своята благодарност и признателност на Саша Симонович за всеотдайната работа и му пожелаваме много успехи както в личен, така и в професионален план! САМО БЕЛА!“.

По информация на NOVSPORT, след равния резултат 1:1 на стадион Цар Самуил между отборите на Беласица и Пирин Разлог се е стигнало до разговор между Георги Петров и Саша Симонович. На него Петров е поискал оставката на старши треньора с цел да се потуши създаденото напрежение в отбора.

Спортната общественост в града иска да знае кои са тези, които са взели решението. Практиката до момента показва, че всички кадрови решения се вземат еднолично от Георги Петров, който юридически не е облечен в права да ръководи футбола в община Петрич.

„Безумно решение!!! Отдавна Бела не е играла толкова грамотно.Да,изгубихме точки от някакви дървосекачи, но като цяло обликът на отбора през последните две години е доста различен.Най-малкият проблем беше Симонович!!! Жалко……не мисля, че ще е за добро……очаквам тотален срив в представянето ни!!!А сме само на шест точки от първия!?!?!?Много,много сериозна крачка назад…….дано бъркам, но рядко греша в прогнозите си“, изригна композитора Светослав Лобошки.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here