Христо Терзийски държи икона, която местен бизнесмен подари на Бойко Борисов при визитата му в дупница във вторник.
„След като изцяло се провали в противодействието на пандемията, пренебрегвайки здравната и икономическата ситуация в страната, от днес служебното правителство на Радев въвежда най-жестоките ограничения за българските граждани. Нека да ги спрем! „
Това призова водачът на листата Христо Терзийски за Кюстендилска област на коалиция ГЕРБ- СДС.
„Родителите на учениците вчера разбраха, че няма да могат да отидат на работа, защото на другия ден децата им преминават на домашно обучение.
Огромна част от заетите в сферата на услугите, поради липсата на „зелен сертификат“, от днес няма да могат да упражняват професиите си и да изкарат прехраната на семействата си.
На няколко пъти перничани блокираха пътя край Драгичево.
Заради хаотичните действия на служебното правителство са изправени пред фалит фирми от цели икономически сфери, които не могат да оцелеят при високата цена на енергоизточниците и галопиращата инфлация. Мерки и политики за подкрепа на бизнеса на практика няма. Служебното правителство не само не създаде такива, но и прекрати действащите мерки.
Днес протестират лекари, протестират работници, протестират хората на изкуството… За първи път от много години българите са несигурни за бъдещето си. Страната се управлява некомпетентно и хаотично. Никаква отговорност не се поема от страна на служебното правителство. Защото то е назначено, и поради това явно е лоялно единствено пред „работодателя“ си – президентът Радев.
Владимир Москов посреща като цар държавния глава Румен Радев в Гоце делчев завчера.
На този фон никакви социологически изследвания за предизборните нагласи не могат да ни радват, когато на карта е заложена съдбата на България. Времето за експерименти свърши!“- категоричен е Христо Терзийски.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here