„Галопиращите числа на заразените с ковид 19 поставят в риск зимния сезон заради липсата на адекватно управление в сектора и компенсации за бизнеса. Част от община Самоков е най-старият зимен курортен Боровец. Нашата сила е да работим, а не само да говорим.”, това обяви Николина Ангелкова при представянето на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Самоков.

След молебен в църквата „Успение на св. Богородица”, кандидат- депутатите се срещнаха със симпатизанти в парка в Самоков. Част от листата са самоковците Валентин Милушев, Николай Николов и Цветан Сичанов.

„За 10 години в управлението ПП ГЕРБ показахме, че ние не говорим, а правим. Готови сме незабавно да стартираме възстановяването на всички инфраструктурни проекти- за пътя Самоков-Ихтиман, Радуил-Марица… Бяхме осигурили средства за свлачищата, но за момента всичко е спряно. Време е отново да постигнем нормалност.”, подчерта Ангелкова, която е №2 в листата. Тя беше категорична, че коалицията има ясен план за справяне с кризата. „Ще продължим не само с конкретните мерки, насочени към бизнеса- оборотен капитал, подпомагане на туристическия сектор, ресторантьори и хотелиери. Ще продължим с целенасочена политика в сферата на здравеопазването, ще увеличим минимум двойно заплатите на лекарите , на медицинските работници, медицински сестри.”

„Имахме растяща икономика в България, а за 5 месеца настъпи тотален хаос. Пак ще имаме убедителен резултат.“, убеден е водачът на листата за София- област Младен Маринов. Той подчерта, че при срещи с хората много от тях са споделили своите страхове за това как ще изкарат зимата на фона на растящите цени на енергията и на стоките от първа необходимост.

„По времето на нашето управление всичко беше под контрол, а днес завишиха цените на тока и всичко останало. Служебното правителство направиха живота на хората тежък. Спомнете си, че в началото на тази тежка пандемия ние успяхме да подготвим лекарите, аптеките. Благодарение на нашите мерки това лято имаше и туризъм по морето. Нека никои да не пропуска възможността да бъде ваксиниран. Служебното правителство не се справя с тази задача и сме на последно място в Европа по ваксинация. Много е важно на 14 ноември да бъдем да се поздравим с победа, това ще е победа за България. Призовавам ви да гласувате с №32 за Коалиция ГЕРБ –СДС, подкрепете и кандидат- президентската двойка професор Герджиков и полковник Митева с №15. На България е нужен президент, който да обединява нацията в тази криза.”, прогнозира Маринов.

  • Купуването и продаването на гласове е престъпление

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here