М. Маринов в Долна баня: Оцеляването ни е заложено на карта, а сметката от бездействието на управниците плащаме ние

“Прав е кметът на община Долна баня Владимир Джамбазов, че физическото ни оцеляване е заложено на карта заради повишението на цените на всичко в магазините. Прав е, а най- лошото е, че сметката от бездействието на управляващите плащаме и ще плащаме всеки ден.”, това обяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов. Днес коалицията представи кандидат- депутатите в Долна баня, а градоначалникът Джамбазов беше домакин на срещата.

„Няма да ни стигне времето на днешната среща в читалището в Долна баня, за да изброя всичко, което е направено в общината по време на мандатите на Джамбазов с подкрепата на правителствата с премиер Бойко Борисов. На тези трети избори не трябва да има колебание, защото вариантите са или стабилност и отговорност в управлението, или задълбочаване на кризата и хаоса.”, коментира още Маринов.

„Гарантираната стабилност на държавното управление на кабинетите на премиера Бойко Борисов е това, което липсва най-много на България днес.”, заяви Йоан Димитров от Долна баня, който е шести в нашата листа за Софийска област.

„Общото усещане е за тревога и несигурност през следващите месеци. Рецептата за изход от кризата е категорична подкрепа 32/15 на изборите на 14 ноември.”, обяви №2 в листата Николина Ангелкова.

В Долна бяха и тримата кандидат- депутати от Самоков Валентин Милушев, Цветан Сичанов и Николай Николов.

  • Купуването и продаването на гласове е престъпление.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here