На 18.10.2021 г. около 12:15 часа в с. Марчево, лек автомобил „Пежо“ с 35-годишна водачка от с. Огняново, неспазвайки необходимата дистанция от намалящ скоростта си лек автомобил „Тойота Ярис“ се е блъснал в него. С натъртване на главата и гръдния кош е пострадала 52-годишната водачка на лекия автомобил „Тойота“, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачките са отрицателни.

На 18.10.2021 г. около 14:00 часа на ПП1 Е-79 между гр. Симитли и гр. Кресна, лек автомобил Волво“ с 40-годишен водач от гр. Благоевград е навлязъл в лентата за насрещно движение, ударил се е в бетонна стена, след което се е блъснал в насрещно движещ се товарен автомобил „Ивеко“. С порезна рана в областта на носа е пострадал водачът на лекия автомобил „Волво“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 18.10.2021 г. около 19:15 часа между гр. Хаджидимово и с. Блатска е станало ПТП, при което мотоциклет „Хонда“, управляван от 17-годишен младеж от с. Блатска, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е блъснал 17-годишен пешеходец от с. Блатска, който в този момент се е намирал на платното за движение. В резултат на инцидента, мотоциклетистът е пострадал с натъртвания в областта на гърдите, а пешеходецът с охлузна рана в областта на главата. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на мотоциклетиста и пешеходеца са отрицателни.

 

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here