От името на Джамбазов призът прие Йоан Димитров.

Кметът на община Долна баня Владимир Джамбазов с отличие „Кмет на годината” в категорията „Зелена община”. Наградата от него име получи Йоан Димитров, директор на дирекция “Социални дейности”.

„За нас наградата е признание за работата и усилията в развитието на общината ни. Наградата получи колегата ни Йоан Димитров. Изборът точно той да вземе поредното отличие не е случаен, защото младите и образовани хора с любов към родното място, отдаденост на вярата и моралните ценности са нашето бъдеще! Благодарим на всички! Честита награда, община Долна баня.”, съобщиха от общината.

Останалите отличени в тази категория са за голяма община Габрово и средна- Троян.  Призовете връчи Мила Маречкова – изпълнителен директор на БАТ България.

“Тази категория е от ключово значение за нашето развитие и бъдеще. Много е важно да сме отговорни към околната среда, да я обичаме”, каза тя. “Без хората тази награда нямаше да бъде възможна. Опазването е непосилно за един човек. Казвам “Благодаря” на всички от община Долна баня“, каза Йоан Димитров.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here