ГЕРБ-СДС Кюстендил откри кампанията, Хр. Терзийски: Тръгваме за трета победа, времето за експерименти свърши

Кандидат- депутатите от листата на ГЕРБ- СДС Кюстендил се събраха в храма „Св. Мина“ и дадоха старт на предизборната си кампания.

„С подкрепата на нашите съграждани се устремяваме към трета поредна победа“, заяви водачът и ексминистър на вътрешните работи Христо Терзийски и добави: „Българските граждани видяха, че да се носи отговорност за страната не е по силите на всеки. В предишните два парламента коалицията ГЕРБ – СДС бе изолирана и това доведе до политическа нестабилност и задълбочаваща се инфлация. Надявам се вече времето за експерименти със съдбата на България да е приключило и след 14 ноември да може да бъде съставено стабилно мнозинство, което да избере отговорно правителство.“

Водосвет за здраве и благополучие отслужен от отец Генадий в храма „Св. Мина“. На служението присъстваха областният координатор на политическата сила Даниел Данчев и всички кандидатите от листата: шампионът по борба от Дупница Даниел Александров, Михаела Крумова от Кюстендил – адвокат с дългогодишна практика и депутат от 45-ото НС, фармацевтът от Сапарева баня Мишел Виячева, Борислав Миланов – юрист и представител на СДС, Десислава Александрова от Бобов дол – млада майка и учител по професия, Нели Точева от Кюстендил – икономист по образование и областен координатор на Младежи ГЕРБ, стоматологът от Кочериново Елка Лукарска – Ангелова.

  • Купуването и продаването на гласове е престъплениеВижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here