Екс кметовете Ат. Камбитов, К. Котев и Г. Икономов аут от листата, Цв. Цветанов отново водач

Бившите кметове на Благоевград, Банско и Сандански- Атанас Камбитов, Георги Икономов и Кирил Котев не фигурират в листата на ПП “Републиканци за България“ и КОД на Петър Москов, които сега са в коалиция „Нацонално обединение на десницата“.

Това съобщи лидерът на републиканците Цветан Цветанов, който лично дойде да регистрира листата си в Благоевград, на която е водач. Той обясни,че Камбитов и Икономов сами са се отказали да участват в предизборната кампания в листите.

Новата дясна коалиция Национално обединение на десницата има само 6 души в листата за Благоевград.

„Ще бъдем единни, ще търсим мостове с всички дясно мислещи хора“ – това каза днес при регистрацията на листата с кандидати за народни представители  на Национално обединение на десницата водачът на коалицията Цветан Цветанов.  „Нашата листа е скромна, само 6 кандидати се явяваме на предстоящите парламентарни избори, но пък качеството е много добро“ – каза Цветан Цветанов.

Владо Манолов от Петрич, депутат във ВНС е втори в листата. Трети е Александър Марков от Благоевград, преподавател в ЮЗУ „Н. Рилски“ Благоевград. Последна в листата е Даниела Матева, бивш кмет на с. Скребатно, общ. Гърмен.

Както писахме,ПП РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ преживя страшен шамар в Благоевград на последните частични парламентарни избори 2 422- 1.78%, с бюлетина №28 ГЕРБ-СДС  събра 48 294 -35.51%.

Цветан Цветанов в Благоевград събра 76 преференции, бившите кметове Ат. Камбитов на Благоевград- 509, Кирил Котев на Сандански-459, Г. Икономов на Банско -326.., общо с останалите в листата стигнаха едва 2 422.

„Скъпи приятели, пътят към промяната на управлението на България е отворен!
Извървяна е първата крачка във вярната посока.
Искам да благодаря на всички, които ни подкрепиха на вота. Знам, че това ви е коствало много – натиск, неприятности, заплахи. Но Вашият вот е даден за добра кауза-промяна на статуквото в България. А по този път се надявам да вървим и занапред заедно!
Наясно съм, че доверие се печели и се доказва във времето! Бъдете здрави и до нови срещи!“- коментира Цветан Цветанов.
„Републиканците успяха да стигнат 1% и ще вземат държавна субсидия, но, що файда, Павел Вълнев 1 млн. лв. хвърли по таз кампания. 8 лв. е субсидията на глас, имат 39 000 гласа, умножаваме ги по осем и това прави 312 000 лв. на година.“
“ – са коментарите в Благоевград.
При 100% прeбрoeни бюлeтини oт вoтa в CAЩ cтaвa яcнo, чe пaртиятa нa Цвeтaн Цвeтaнoв „Рeпубликaнци зa Бългaрия“ e пoлучилa eдвa 146 глaca, или 1,71 % oт вcички глacувaли. Цвeтaнoв  и Пaвeл Вълнeв, обявиха , че са пoхaрчили  един милиoни, зa парламантарните избори.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here